Prodat Venkovská usedlost, Chertsey, Quebec, Kanada, 390 Langelier

Prodat - Cod. 35003

  • Typologie: Venkovská usedlost
  • Oblast: 133.97 m²
  • Pocet pokoju: 8
  • Podlazí: 3

Pravé útočiště míru, které se nachází na prestižním 7. jezeře přesněji v zálivu ďábla, více než 300p. z břehu, intimní a odlehlé pozemky, kde si můžete užít finskou saunu a lázně po celý rok, nemluvě o malém sýtku v ledových vodách jezera v zimě a jen pár kroků odtud. Tento nádherný venkovský dům nabízí 3 chaty. v horních patrech a budoár s 2 francouzskými okny s výhledem na terasu a galerii, která nabízí nádherný výhled na vodu a koupelnu, kterou si můžete představit, se skleněnou sprchou, Samostatná koupelna a plynový krb, ideální pro nejvíce romantický večer.
V přízemí najdete prostornou jídelnu se skleněnou střechou s vyhřívanou podlahou, obývací pokoj s krbem s dřevěným ohništěm a funkční kuchyňkou vybavenou plynovým sporákem a každý z těchto pokojů má stále úchvatný výhled na jezero. Nezapomeňte na dvojgaráž, kde je působivý obývací pokoj s kulečníkem a domácím kinem, dřevěnou podlahou Jatoba a sprchou v garáži. , všechny navržené odděleně od prostoru pro automobily.
7. jezero je dobře udržovaný klenot, kde žít je prakticky výsadou, žije v harmonii av klidu s přírodou na okraji tohoto splavného jezera (motor 9,9 HP max) s rozlohou 1,4 km² a obvodem 8,7 km, jezera je vyseta několik let, skvrnitý pstruh a šedý (pstruh jezera) a nabízí vám křišťálově čistou vodu. Kvalita vody byla provedena výjimečně a několik vzorků potvrdilo pitnou vodu pro spotřebu. Vertikální průhlednost jezera je 33 metrů, podle oddělení životního prostředí a její hloubka dosahuje více než 130p nebo dokonce až 140p v Devil's Bay, což je ideální místo pro potápění. Asociace obyvatel vyvíjí veškeré úsilí, aby zachovala a zachovala kvalitu tohoto prostředí, budete vyzváni, abyste se k němu připojili. Hledáte oblíbené místo a tady je. + 800 000 CAD investováno majitelem!

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB