Prodat Venkovská usedlost, Niagara Peninsula, Ontario, Kanada, 23046 Burkett rd 30 Wainfleet

Prodat - Cod. 29212

  • Typologie: Venkovská usedlost
  • Oblast: 260 m²
  • Pocet pokoju: 20 - 6 Bedrooms
  • Podlazí: 2

Téměř dokonalá oáza ...
Konfigurace
Jak se dá spustit popis tohoto téměř dokonalé oázy pryč od starostí městského života. Zde je úžasná příležitost vlastnit vlastní postavený dům ve vyhledávané venkovské oblasti Wainfleet. Jen 2 míle od Lake Erie se snadným přístupem k Dunnville, Welland a Port Colborne. Situovanými pouhých 45 minut jízdy od Hamiltona a 1,5 hodiny do Toronta. Niagara Falls a St. Catharines s velkými nákupními oblastmi se nachází asi 35 minut jízdy. Líbí se vám přes hraniční nákupy v USA, žádný problém, protože pak hranice Buffalo Fort Erie se nachází pouhých 45 minut jízdy.

Pohon 2 míle k jezeru a jste na dlouhou dobou trvanlivosti Beach Park a váš nejbližší golfové hřiště: Long Beach House. Pohon několik mil podél břehu jezera a vy skončíte na jiném golfovém hřišti: Port Colborne Country Club. Velmi dobře vědí, restaurace se nachází pouhých 5 minut od DJ podává nejlepší fish and chips v této oblasti. Tento dům na prodej zahrnuje Perk balíček, který vám ušetří tisíce v budoucích letech. Dovolte mi vysvětlit, kde je hodnota ....

Tento prodej je vlastní - 8 roků starý Zemní plyn dobře s výbornou tlaku a objemu. To také poskytuje volný plyn pro použití na tak dlouho, jak si vlastní nemovitost. Spotřebiče, které jsou spuštěny zdarma založit na tuto jsou: vaše dvě pece, které si zálohovat generátor, vaše sušák na prádlo, vaše dva zásobníky teplé vody, vaše dvě kamna, vaše BBQ a vaši dva krby. Jo a zmínil jsem přirozený plynový kotel, který běží na 18 stop nad zemí bazén s soukromé palubě? Dobře plyn je certifikován a licenci.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB