Prodat Jiné (Podnikání), OGEMA, Saskatchewan, Kanada, 202 main street

Prodat - Cod. 28382

  • Typologie: Jiné (Podnikání)
  • Oblast: 200 m²
  • Pocet pokoju: 4
  • Podlazí: TERRA

Potravinářská firma se specializuje na italskou kuchyni.
Jsme malá továrna (4 zaměstnanci Tiempo plný), která produkuje těstoviny, plněné těstoviny, pizza a italská mnoho dalších specialit ". Vše je zmrazen, baleny a prodávány na malé supermarketů, restaurací a luxusních hotelů v celém regionu Saskatchewan. Máme již zavedené základnu velkého zákazníka a v kontinuální fázi růstu. Máme nulovou concorenza v regionu (1 milion obyvatel) a existují velké možnosti inter-regionální a národní růst. To, spolu se silnou ekonomikou, se promítá do velkou příležitost "pro správné osobě a že" Passionate kultury a italské jídlo.
L 'společnost má významný růst. $ 80000 v prvním roce prodeje, druhý rok $ 120.000 a třetí $ 290.000. Tento rok bude poskytovat $ 350000- $ 400,000 prodeje. Průměrný proud čistý zisk a asi 25% ročního odbytu. (Již odstraněn "nákladů ve výrobním nákladům manuntenzione, daně, zaměstnanci atd ..)
My se nachází v malém městečku nedaleko hlavního města tak, aby se provozní náklady. Kromě toho má pocchissima zločin "a málo znečištění. Země a "dobře sloužil s školy, která jde od základní až po střední školy. CE "pošta, dvě banky, supermarket, hotel, kempování, venkovní bazén, parky, lázně a sportovní areál hrát hokej a curling v zimním období atd ... Už jsme dát dva zaměstnance, kteří jsou dobře vyškoleni a mohou řídit velkou část samotného podniku. Jsou ochotni držet s novým propretario.
Také zahrnuty v prodeji jsou:
-L 'Property kompletně zrekonstruován v roce 2012 (200 m²) na pozemku 500sqm
-a zmrazené přepravní vozíky (6 m dlouhý) - (vynikající služby)
-všechny v dobrém stavu strojů pro výrobu (a neapolské pece na dřevo, tiskové, ravioli, planetární, točité, chladiče, Lednice / mrazák .... atd buňky)
-recepty, postupy
-a Délka praxe.
Cena EURO 290 000

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB